Inloggen | Registreren
Relatiegeschenken

Wij kunnen onze unieke collectie Beaujolaiswijnen ook voorzien van uw eigen logo op het etiket aan de acterzijde, het perfecte relatiegeschenk om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en langdurige indrukken te creëren. Op deze wijze laat u zien dat het geselecteerde wijnen zijn welke afkomstig zijn van de wijngaarden uit de Beaujolais en bieden een uitstekende kwaliteit en smaak, passend bij de elegantie van uw merk.

Bij ons kunt u uw logo met trots presenteren op het (achter) etiket van elke fles wijn, wat zorgt voor een persoonlijk en professioneel tintje. Dit is een krachtige manier om uw bedrijfsidentiteit te versterken en uw klanten, partners en medewerkers te laten zien hoeveel u om hen geeft.

Ons deskundige team staat voor u klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte wijnen die passen bij uw doelgroep en gelegenheid. 

Op deze manier weerspiegelt uw geschenk enerzijds de waardering die u heeft voor uw relaties en anderzijds u oog voor kwaliteit en smaak.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze wijnen met uw eigen logo op het etiket uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Maak van elke gelegenheid een gedenkwaardig moment en laat uw merk schitteren in de wereld van wijn en relaties. Proost op een succesvolle samenwerking!

U kunt telefonisch contact opnemen via 06 – 48 57 42 42 of vul het contactformulier in.

Volg ons
op Instagram!
Filteren
Categorieen
Selecteer opties
Categorieen
Cru
Selecteer opties
Cru
Jaartal
Selecteer opties
Jaartal
Past goed bij
Selecteer opties
Past goed bij